Bean Buro's Valley House Residential Apartment

Bean Buro Spotlights The Valley House Residential Apartment

Bean Buro, the author of the displayed work Award Winning Valley House Residential apartment explains, The project is an apartment for three generations to co live together in Hong Kong. This design development of this project was very challenging because of the different requirements for three generations, and the different likings from the old and young generations. At the beginning of the project, the young couple did not know when they would have children, hence out of the four bedroom apartment, two of those bedrooms would be a visitor room and a study room that could become a baby room in the future. .

Bean Buro's Valley House Residential Apartment Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=64256

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Bulletin homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2018 Design Bulletin - design-bulletin.com - All Articles