Commercial Space, Restaurant by Cheng-chen Chen

Cheng-chen Chen Demonstrates The Maru Commercial Space, Restaurant

Cheng-Chen Chen, the architect of the awarded design MARU - Commercial Space,Restaurant by Cheng-Chen Chen points out, The wooden framed window next to the entrance serves as a showcase and creates a brand new visual effect, which turns the notion of mysterious aspects of Japanese cuisine on its head. In addition, an octagonal dining table right after the entrance gate features the versatility of being utilized as a display case when this lift table is in the lower position. .

Commercial Space, Restaurant by Cheng-chen Chen Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=41722

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Bulletin homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2018 Design Bulletin - design-bulletin.com - All Articles