Office by Studio. Ho Design

Studio. Ho Design Discloses The The Box Office

Studio. Ho Design, the designer of the displayed work Award Winning The Box Office says, This is a workplace where design idea is collected.Located in an old apartment beside the park, the retracted front yard is left blank for a broader entrance and brings in a hint of lush green and verdure from the park.The sunlight and clear shadows of tree reflected on the glass,the books are displayed properly in the space, expressing each of their own depth and knowledge.The primary intention of the design has been kept where the freedom of usage is maximised, respecting the originality of materials in its ease in integration with the environment..

Office by Studio. Ho Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=61350

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Bulletin homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2018 Design Bulletin - design-bulletin.com - All Articles