Award Winning Latitude Residential House

White Corporate Creates The Latitude Residential House

White Corporate, the thinktank behind the awarded design White Corporate's Latitude Residential House explains, The design concept for this 3,000 sqf four-bedroom apartment, located in the central district of Singapore, is derived from pools of ribbon unraveling itself, translating into design, movement, dance, music and art. The living room was design based on the interlacing of ribbons forming diagonal weave patterns. This is being applied onto the TV feature panel that continues up to the ceiling. Each of the bedroom is customised to suit the individual occupier and yet with a common theme of the ribbon..

Award Winning Latitude Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26370

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Bulletin homepage.

Design Rankings
Copyright © 2010 - 2018 Design Bulletin - design-bulletin.com - All Articles